sve kategorije
EN

Tvrtka Uvod

Početna> Favu > Tvrtka Uvod

Tvrtka Uvod

Osnovan 2015., SkyFavor Medical je visokotehnološko poduzeće koje se uglavnom bavi razvojem, proizvodnjom i marketingom medicinskih rješenja za intenzivnu njegu i intenzivnu njegu i intenzivnu njegu, sustav medicinskih plinovoda i kućnu njegu. Naše tvornice nalaze se u Pekingu i Ningbou i prostiru se na više od 20,000 četvornih metara.

Proizvodi za intenzivnu njegu uključuju pumpu za infuziju štrcaljke, monitor pacijenta, HFNC, CPAP s mjehurićima, EKG, linijski ekssuflator CoughSync itd.

Sustav medicinskog plinovoda uključuje razdjelnik, plinski alarm, zonsku ventilsku kutiju, postrojenje za kisik, izlaze za plin, mjerač protoka kisika, regulator kisika, regulator usisavanja, glavnu jedinicu kreveta itd.

Proizvodi za kućnu njegu uključuju koncentrator kisika, fetalni doppler, termometar itd.

Imamo osnovni proces upravljanja tehnologijom, iskusno tržište, brzu i učinkovitu proizvodnju i mogućnosti obrade te bogate prateće resurse za obradu i proizvodnju.

Kupci su diljem svijeta, posebno jugoistočne Azije, Srednjeg istoka, Latinske Amerike, istočne Europe, Afrike i drugih regija. Učinkovita tehnološka podrška, visokokvalitetni proizvodi i najbolja usluga prepoznati su od strane kupaca.